SEO - promocija.


Još sasvim nedavno je pretraga informacije bio glavni cilj globalne mreže. Danas, međutim, zbog kontinuiranog rasta korisnika interneta i pojava novih tehnologija koje preko sajta omogućavaju interakciju sa ciljnom grupom, onlajn zakazivanje, plaćanje robe i usluga na mreži, internet je postao ozbiljan marketinški instrument. Sve veći broj online prodavnica dokazuje da prodaja na internetu donosi značajnu dobit ako se vešto i kompetentno organizuje SEO promocija veb resursa.

Čak i ako se niste susretali sa takvim izrazima kao što su "SEO optimizacija" ili "poboljšanje u pretrazi" sajta, verovatno ste savršeno upoznati sa takvim sistemima pretrage informacije kao što su Google, Bing i dr. Pri tome ste, naravno, obraćali pažnju da se linkovi ka raznim internet resursima prikazuju u ovim sistemima na različitim pozicijama: neki sajtovi zauzimaju gornji red, dok se drugi mogu naći samo kroz nekoliko stranica. SEO promocija je dizajnirana baš kako bi se osiguralo da vaš sajt zauzima visoko mesto u rezultatima pretrage na pretraživačima prema unapred određenim zahtevima.

Zašto je toliko važna liderska pozicija u pretraživačima? Prvo, prema statistici, više od 95% potencijalnih kupaca obratiti pažnju na sajtove koji se nalaze na prvih deset pozicija (na primer, na prvoj strani). Tako, na primer, do četvrte stranice stiže samo 2% korisnika. Shodno tome, što je vaš sajt na višoj poziciji na listi, veća je verovatnoća da će kupac da se obrati baš vama. I drugo, u vrhu, po pravilu, su najuglednije i uspešne kompanije, tako da je to stvar prestiža za vašu kompaniju.

SEO optimizacija - je izuzetno efikasan marketinški alat koji, međutim, mora biti u stanju da se kompetentno koristi, i kojim virtuozno vladaju profesionalci RusIT. Možemo vam ponuditi usluge kao što su: SEO revizija sajta, SEO optimizacija, promocija sajta na pretraživačima, kontekstualno oglašavanje, sveobuhvatne promocije sajtova.


Želite li da radite sa nama?

Mi smo uvek spremni za zanimljivi projekti.
Javite nam kako možemo da vam pomognemo.